Audio & beeld

Post ontvangen

Gisteren kregen we 2 bouwgerelateerde brieven in onze brievenbus:

De eerste was van onze advocaat om te zeggen dat er iemand nog eens een deurwaarder op onze eerste dakwerker had losgelaten. Als bijlage zat er een volledig overzicht van alle schuldeisers en het bijhorende bedrag bij. Blijkbaar heeft hij intussen nog wat extra schulden gemaakt en de kans wordt dus alsmaar kleiner dat we ook nog maar één euro van ons geld terugzien.

De tweede brief was gelukkig wat beter nieuws. Die kwam van Eandis met de mededeling dat onze aanvraag tot premie voor ons HR-glas goedgekeurd werd en dat we binnenkort 108€ op onze rekening mogen verwachten. Over de vervanging van onze ramen plaats ik binnenkort wel eens een berichtje op deze blog (als ik eens de moed heb om daar aan te beginnen)...

1 reacties:

Erwin zei

Tja dat is het voordel van verbouwen. Wij zijn aan een nieuwbouw begonnen en dus die premie , nada, en ipv 6 mag ik 21% betalen voor dezelfde HR ramen ;-(( Wat is Belgie toch een eerlijk den democratisch land he. Verder hoop ik dat je toch nog wat kan recupereren van je dakwerker. Onze dakwerken zijn 3 weken terug be-eindigd en alles zeer goed verlopen. Moet zeggen van de bouwfirma ben ik tot hiertoe heel tevreden.

Een reactie posten