Audio & beeld

Wat voorafging...

Reeds meer dan 2 jaar geleden werd ons bouwdossier door onze architecte ingediend bij de gemeente.
Net geen half jaar later viel de goedkeuring in onze brievenbus, waarop we ons hadden voorgenomen om vóór de geboorte van onze dochter de dakwerken achter de rug te hebben. De aannemer hiervoor lag reeds vast en het voorschot was betaald, dus de timing was zeker haalbaar.

Na enkele "uitstellingen" door de aannemer zelf, zou hij langskomen als we met onze pas geboren baby twee dagen uit het moederhuis waren. Het uitstel bleek echter afstel te zijn, want meneertje kwam niet opdagen en ons voorschot kregen we ook niet terug...

Het duurde niet al te lang of de gerechtelijke molen draaide op volle toeren. Uitspraak in ons voordeel, maar aannemer failliet, dus bye bye voorschot!

Met goede moed dan maar een nieuwe aannemer gezocht en gevonden. Deze kon starten van zodra onze straat heraangelegd was. Daar was een firma intussen pas mee gestart, dus dat nam ook nog een half jaartje in beslag.

De straat was klaar, maar intussen was het herfst en het zonnetje besloot om ons geduld nog wat op de proef te stellen... Weer enkele weken uitstel tot gevolg. Tot op die ene dag, ik herinner het me nog alsof het gisteren was: woensdag 22 oktober 2008. De dakwerker start eindelijk!

0 reacties:

Een reactie posten