Audio & beeld

Kelder gevloerd

Het eerste bericht van 2012 op deze blog gaat over een werkje van lange adem uit 2011...
De vloer in de kelder werd in vorige september helemaal betegeld. Samen met een goede vriend heeft dit een vijftal dagen in beslag genomen. Eind december heb ik deze opgevoegd. (De bezetter was toen de deur uit)

Dezelfde tegels als op het gelijkvloers werden gebruikt en ook de voegbreedte van 2mm werd aangehouden. Voor de voeg hebben we deze keer de kleur van de tegels zo dicht mogelijk benaderd, omdat we een beetje schrik hadden dat een lichte voeg in zo'n grote ruimte de vloer te hard zou benadrukken. Ter verduidelijking, op het gelijkvloers zijn we zeer tevreden van de lichte voeg...

Voor de geïnteresseerden: Het gebruikte voegmiddel is hier weber.color comfort, kleur carbon. Voor de uitzetvoegen die voor de vloerverwarming voorzien zijn, zal waarschijnlijk Ottoseal S100, kleur C67 gebruikt worden, maar dit moeten we nog bestellen.

De plinten moeten eveneens nog geplaatst worden, maar dit doen we pas als alle 'vaste constructies' op hun plaats staan, zodat dit in één keer afgewerkt kan worden.

Rechts op deze foto zie je dat de uitzetvoeg nog opgevuld moet worden.

2 reacties:

Tom zei

Zeer mooi gedaan!

Geert zei

bedankt Tom! ;)

Een reactie posten