Audio & beeld

Keukentoestellen besteld

Een rechtstreeks gevolg van onze daguitstap naar Batibouw is dat we wilden profiteren van de hoge kortingen op keukentoestellen. Bij de meeste merken was deze korting geldig tot eind april.

Onze keuken zal vermoedelijk pas eind dit jaar of begin 2011 geplaatst kunnen worden, dus we moesten op zoek gaan naar een winkel waar een levering in dezelfde periode mogelijk was.

En jawel, op 30/04/2010 hebben we onze bestelling bij www.elektrospecialist.be geplaatst. Deze webshop behoort toe aan keukenwinkel Piot, te Zwijndrecht. Ze hebben een toonzaal waar we uiteraard een kijkje zijn gaan nemen alvorens onze bestelling te plaatsen.

Uiteraard hebben we er ook een offerte gevraagd voor de volledige keuken, maar omdat we liever een beter toestel hebben dan een duurdere kast, was het voor hen helaas niet mogelijk om binnen het vooropgestelde budget te blijven. Voor de keukenmeubelen zullen we dus ons licht gaan opsteken bij Ikea, Eggo of gelijkaardige winkels...

Aangezien de verkregen korting per toestel bij AEG groter werd naarmate je meer toestellen bestelde, hebben we ervoor gekozen om alles van AEG te nemen. Enkel de dampkap is van Novy, omdat deze volgens velen een pak stiller is dan die van andere merken.

TypeOmschrijving
AEG HK884400FG Maxima inductiekookplaat
AEG B98207M Combi stoom- en heteluchtoven
AEG MCC3880EM Combi microgolf- en heteluchtoven
AEG SZ912036i A++ koelkast met longfresh (netto inhoud: 187 liter, jaarlijks verbruik 102kWh)
AEG A85320GA A++ vrijstaande verticale diepvriezer no-frost (netto inhoud 290 liter, jaarlijks verbruik 237kWh)
NOVY Headline 7800 Decoratieve afzuigkap: wandbevestiging

Een inductievuur aansluiten op een monofasige installatie zou normaal gezien geen probleem mogen zijn. Er moet uiteraard wel goed afgezekerd worden.

0 reacties:

Een reactie posten